torstai 29. syyskuuta 2011

TO 29.09.2011


















Olin aikanaan Pohjois-Suomen Toimitusjohtajakoulun vetäjänä.

Päivän sää

Lämpötila aamulla + 10 C, tuuli lännestä 3m / s,selkeää ja poutaa, suhteellinen kosteus 83%. Lämpötila päivällä + 10 C. Aurinko nousee 07.25 ja aurinko laskee. 19.01 Päivän mietelause 11 t 36 min.

Kansainvälisesti laajalle levinnyt raamatullinen nimiryhmä, jonka vanhin suomenkielinen almanakkaedustaja on Mikko vuodelta 1890. Arkkienkeli Miikael, joka on Jumalan kaltainen, on myös muiden päivän sankareiden kantakaima. Miikalla tosin on myös itsenäinen tarinansa; israelilaisilla oli Miika-niminen profeetta, joka on saanut Raamattuun oman kirjansakin.

Tapahtumat

Poliisit ja syyttäjä jänistivät. Katso http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/
Poliisit ja syyttäjä eivät uskaltaneet tulla tiedotusvälineiden eteen vastaamaan teoistaan eikä kuulemaan ja näkemään totuutta asioissa. Minä toimin periaatteideni mukaisesti avoimesti ja rehellisesti, mutta siihen poliisit ja syyttäjä eivät olleet valmiit. Nyt haluan tietää milloin voin esittää todistusaineistot valtakunnansyyttäjälle. Lähetän asiasta tiedustelun valtakunnansyyttäjälle.
Ehkä poliisin poissaoloon vaikutti se, ettei hän Markku Kosken nostamassa kunnianloukkausjutussa ottanut minulta vastaan todistusaineistoa ja toimi mielestäni poliisilain ja esitutkintalain vastaisesti. Ehkä syyttäjän poissaoloon vaikutti se, että syyttäjä lähti syyttämään minua syyttäjä Esa Mustosen syytteen perusteella. Mustosta on syytä epäillä väärästä lausumasta Rovaniemen hovioikeudelle. Pidän syyttäjä Mustosta syyttäjä Heiskarin rikostoverina ja tutkinnanjohtaja Raimo Ollilan uskonveljenä. Lisäksi syyttäjä ilmoitti oikeudelle ettei hän ole tutustunut tutkijan ja tutkinnanjohtajan saamaan materiaaliin. Mielestäni tekoa on syytä epäillä virkarikokseksi.

Lisäksi on otettava huomioon, että Jokilaaksojen poliisipäällikköä on syytä epäillä minun oikeustajuni mukaan törkeästä virkarikoksesta, koska hän nosti aikanaan syytteen minua vastaan velallisen epärehellisyydestä, vaikka velkaa ei ollut todellisuudella olemassakaan kauppojen purkujen johdosta ja syyte nostettiin pankin niminissä lainanmyöntäneen pankinjohtajan tietämättä. Kun pyysin tutkintaa asiassa niin Jokilaaksojen poliisi Ilkka Piispanen päätti ettei ole syytä epäillä rikosta. Lisäksi on otettava huomioon, että Raahen käräjäoikeudenistuntoon johtaneessa oikeudenkäynnissä tutkinnanjohtajana oli Ylivieskan poliisi Raimo Ollila, joka on jättänyt kaikki tutkintapyyntöni asiallisesti tutkimatta ja joka alaisensa, eläkkeellä olevan, rikoskomisario Veikko Tenkulan mukaan toimi rikollisesti muissakin asioissa.

Markku Kosken kunnianloukkausjutussa tuomarina toimi Heikki Sneck, joka oli jo käsitellyt samoja asioita aikaisemmin ja silloinkin virheellisesti todistusaineistosta linkkejä avaamatta niinkuin Kosken kunnianloukkausjutussakin tehtiin. Sneck osoitti oikeudenpäätöksessään täydellisen taloudellisen tietämättömyytensä talousasoista. Jos toisen pantattua omaisuutta myydään, niin lain mukaan siinä pitää olla pantinhaltijan kirjallinen suostumus ja lisäksi kun myyjä on tiennyt, että kaupanteossa salataan 48 miljoonan pantatut kiinnitykset ja myyjän päämies Kera Oy on päättänyt jo etukäteen, että rahoitusta yritykselle ei anneta Kera Oy:n toimesta ja että yritys tullaan poistamaan markkinoilta, niin kysymyksessä on varmasti törkeä petos.

Markku Koski tunnusti oikeudessa, että Kera Oy:n varatoimistusjohtaja on sanonut hänelle, että ”miksi sinä helvetti menit mukaan PR-Teollisuus Oy:öön ja vielä hallituksen puheenjohtajaksi, vaikka yritys on markkinoilta poistettavien listalla”. Arponen oli luvannut ravintolaillan päätteeksi pelastaa Markku Kosken. Onko Markku Koskelle ilmoitettu pantatut ja salatut kiinnitykset, koska Jouni Remes tiesi ne vuorenvarmasti ja salasi ne muilta osakkeenomistajilta? Markku Koski siis tiesi, että yhtiö oli markkinoilta poistettavien listalla. Miksi hän ei toiminut yhtiön edun mukaisella tavalla tuossa tilanteessa? Kun erotimme Jouni Remeksen, niin Markku Koski kiristi meitä palkkaamaan uudeksi toimitusjohtajaksi konsultti Stig Weckströmin, joka jo ensimmäisen työpäivänsä iltana ilmoitti, että hänen tehtävänään on ajaa yritys hallitusti alas. Hän oli siis Kera Oy:n saattohoitaja. Onko Markku Koskella sittenkään puhtaat jauhot pussissa?

KRP ei tutki asioita ehkä sen takia, että useiden KRP:n henkilöiden on syytä epäillä olevan korviaan myötä rikoksissa mukana. Eräs heistä loihe lausumahan Heino Virralle ja Oulun Yliopiston dosentille, että jos ette lopeta asioiden pekomista, niin teille käy kuten Erkki Aholle. On ollut jo monta kertaa liipaisimella.

On aika erikoista, että mainettani mielestäni korvaattomalla tavalla mustanneet Kalevan ja Kalajokilaaksolehden toimittajat eivät tulleet tiedotustilaisuuteen. He kieltäyvät totuuden kuulemisesta ja näkemisestä.

Uutiset

Nuorisosäätiön hallituksen entinen puheenjohtaja, kansanedustaja Antti Kaikkonen, Raha-automaattiyhdistyksen hallituksen entinen puheenjohtaja Jukka Vihriälä sekä kuusi Nuorisosäätiön hallituksen jäsentä saavat syytteet vaalirahoituksesta. Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske tiedotti aamulla, että hän on nostanut syytteet, joiden mukaan Nuorisosäätiön varoista on annettu yli 90 000 euroa vaalitukea. Varojen käyttö tällaiseen tarkoitukseen ei säätiön sääntöjen mukaan kuitenkaan ole ollut mahdollista, syytteessä katsotaan.

Matkapuhelimia valmistava Nokia aloittaa uudet neuvottelut työpaikkojen vähentämisestä. Vähennykset johtuvat pääasiassa Nokian puhelimien vähentyynestä kysynnästä, mikä on heikentänyt voimakkasti yhtiön kannattavuutta. Suomessa aiotaan vähentää 300 työpaikkaa eri toimipisteissä jo aiemmin ilmoitetun 1400 työpaikan lisäksi.Nokia aikoo myös sulkea tehtaansa Clujissa Romaniassa vuoden 2011 loppuun mennessä, mikä voi johtaa 2 200 työpaikan vähennykseen. Lisäksi Location and Commerce -yksiköstä vähennetään 1 300 paikkaa eri puolilta maailmaa.Salon, Unkarin ja Meksikon tehtaiden pitkän tähtäimen asemat arvioidaan uudelleen. Muutokset vaikuttavat yhtiön mukaan tehtaiden työntekijämäärään vuoden 2012 aikana.

Säteilyturvakeskus (STUK) on löytänyt useita turvallisuuspuutteita Suomen ydinvoimaloista. STUK on tehnyt voimaloihin tarkastuksia Japanin Fukushimassa keväällä sattuneen ydinvoimalaonnettomuuden jälkeen. Tarkastusten seurauksena STUK aikoo esittää muutoksia ydinvoimaloiden turvallisuusjärjestelmiin

Talvivaaran Sotkamon kaivosta vastaan osoitettiin mieltä keskiviikkona Oulussa. Mielenosoittajat vaativat, että kaivoksen täytyy keskeyttää toimintansa, kunnes se saa jätevesipäästönsä kuriin. Mielenilmaus alkoi Oulun Rotuaarilla iltapäiväneljältä varsin sateisissa tunnelmissa. Paikalle oli kurjasta syyssäästä huolimatta kerääntynyt muutama kymmenen ihmistä, joilla oli asiaa Talvivaaran kaivosyhtiölle.

Mielenkiintoiset blogit

Jyrki Virolainen http://jyrkivirolainen.blogspot.com/
http://www.promerit.net/avainsanat/erkki-aho/
Jukka Kemppinen http://kemppinen.blogspot.com/
Kari Uoti http://www.kariuoticonsulting.fi/blog
Timo Soini http://timosoini.fi/
NRA kansallinen kivääriyhdistys ry http://www.nra.fi/
Markus Jansson http://markusjansson.blogspot.com/
Mikko Niskasaari http://www.mikkoniskasaari.fi/
Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=224

Päivän mietelause

Vain terveessä ruumiissa viihtyy voimakas sielu.
Terveys ja iloinen mieli synnyttävät toinen toisensa.
Vireä mieli pitää kunnon korkealla.
Onnetar suosii rohkeita.
Älä anna periksi pahalle, vaan hyökkää sitäkin rohkeammin.

Laulu, mikä on jäänyt mieleeni

Juhamatti - Pieni ja lämpöinen
http://www.youtube.com/watch?v=e3nUPmvrio8&feature=related

Danny & Armi - Tahdon olla sulle hellä (Live-esitys)
http://www.youtube.com/watch?v=s3g8n-8CGMw&feature=related

Jukka Kuoppamäki - SININEN JA VALKOINEN
http://www.youtube.com/watch?v=Rr7loPC3bJk&feature=related

Terveys ja liikunta

Paino 104,2 kg, verenpaine 174 /107, lepopulssi 59.

Loppukevennys

Kyllä te tanssitte sitten hyvin, Pertti kuiskasi partnerilleen. - Voisinpa sanoa teistä samaa, tyttö totesi. - Miksi ette sitten valehtele niin kuin minäkin?

Ville, miksi sinä tulit tänään myöhässä töihin? - Menin naimisiin, herra johtaja. - Jaaha. Katsokin, ettei asia toistu turhan usein.

Vanha Valtteri pääsi taivaan iloihin ja riemuihin. Valtterin omaiset suunnittelivat ikänsä tinurina toimineen Valtterin kuolinilmoitusta. Pikku-Matilla oli ehdotus muistosäkeeksi: - Kauan tinasit, paljon pilasti, viimein kolvisi kylmeni.

Mitä Pertti nykyään puuhailee? Hänhän haki sitä valtion virkaa. - Ei mitään. Hän sai sen viran.

Miksi sinulla on musta silmä, Reiska? - Minulla oli hieman vaikeuksia uuden sihteerin kouluttamisessa.

Kaksi sihteeriä keskustelu johtajastaan. - Kyllä se Virtanen pukeutuu tyylikkäästi. - Nii-ih. Ja nopeasti.

Mikä on gynekologi venäjäksi? - En minä tiedä. - Nikolai kopeloi.

Lainan rahoitus
Turisti saapui keskellä talouslamaa pikkukylän paikalliseen hotelliin Hän asettaa 100 euroa vastaanoton tiskille ja lähtee katsomaan huoneita.
Hotellijohtaja lähtee saman tien 100-lappusen kanssa lihakauppiaalle
maksamaan velkaansa.
Lihakauppias menee karjankasvattajalle ja maksaa samalla setelillä velkansa tälle.
Karjankasvattaja menee paikalliselle huoltamolle ja maksaa velkansa sinne.
Huoltamoyrittäjä menee kylän huoran luo ja maksaa tälle 100 euron velkansa.
Huora menee hotelliin ja maksaa velkansa sinne 100-lappusella.
Hotellijohtaja laittaa setelin takaisin tiskille.
Turisti palaa takaisin vastaanottoon. Hän ei pitänyt huoneista ja ottaa 100-
lappusen takaisin.
Kukaan ei siis ansainnut mitään, mutta koko kylästä tuli velaton ja kaikki
katsovat myönteisesti tulevaisuuteen.
Että näin helppoa se on selvitä lamasta....

Savolainen poikamies lähetti puhjenneen, pumpattavan seksipartnerinsa takaisin valmistajalle, ja kirjoitti: Minä kun sitä parparoo tissistä purasin nin eikö tuo piru pierassu ja lentännä ikkunasta pihalle!

Ahtisaaren haastattelu
http://www.youtube.com/watch?v=EY44aAZefBQ&feature=related

Petelius ja Ruonansuu Show : Halonen pornosivuista
http://www.youtube.com/watch?v=Ar0OaHfDSNk&feature=related

Petelius ja Ruonansuu Show : M. A. ja Aho
http://www.youtube.com/watch?v=6_rEalkaEXY&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti